Løpsinfo

Lørdag

30. September

2017

Påmeldingslink

Klikk her for påmelding

 

 

Løype trasé

Løypa er ca 7 km lang og starter på Lars Hertervigplass. Den går først sørover en tur innom boligfeltet og via ei ballløkke og tilbake til Lars Hertervigplass, (ca 1 km og innlagt spurt), før den går en tur oppom Alvanutlia, og rundt boligfeltet igjen, denne gang med en ekstra sløyfe i skogen, før du igjen er på Lars Hertervigplass. Da er det ut på siste runde. Den går nordvest over (mot Haugesund) og en runde rundt Bongsatjørn, før målgang ved Lars Hertervigplass.

Pris

Prisen for å delta er på kr.180. Noe som gjør oss til et av de rimeligste løpene i regionen.

Starttider

Barneløpet er med tre ulike lengder. Den korteste distanse vil starte kl. 11:15 . Deretter vil de to neste starte fortløpende etter at alle i forrige pulje er kommet i mål og fått sine medaljer. (Ca kl. 11:30 og 11:50)

Friskiss & Svettis vil stå for felles oppvarming før hovedløpet fra utescenen like ved start.

Hovedløpet på 7 km vil ha start ca.kl. 12:30 Her vil også Friskiss & Svettis stå for felles oppvarming

Seeding

I 2015 valgte vi å ha 50 startplasser til seeding. Erfaringene vi gjorde der, samt tilbakemeldingene fra løpere som både løp i seedet pulje, men også de i puljen like bak var veldig positive. Vi vil derfor fortsette med dette i 2016. Vi sette derfor av samme antall plasser i år.

Disse 50 som får tildelt seeding får starte som en egen pulje foran.

Vi seeder fra Meny Aksdal løpet 2015 og Djupadalten 2015.

Seedingen gjøres dato: fredag 30.september, kl.14.00. Slik at de som velger seeding ved påmelding vil ikke få tildelt startnummer før seedingen er gjort.

Parkering

Vi ønsker at deltakere og publikum skal benytte parkeringsplassen ved Tysvær Rådhus. Ta inn ved rundkjøringen like ved Shell stasjonen. Ta så til høyre. Det vil være satt opp skilt, men også parkeringsvakter som vil vise dere vei. Vi ber dere ta hensyn til dette da det er flere andre arrangement i Aksdal senter og på Tysværtunet denne dagen.

Lagpåmelding

Det er mulighet for lagpåmelding. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Henting av startnummer

Henting av startnummer vil være på løpsdagen. Flere frivillige vil ta imot dere inne på Tysværtunet. Bruk inngangen ved målbuen. Vær tidlig ute, så slipper du kø, stress og dårlig oppvarmingen!

Premiering

Det vil bli premiering til alle deltakere. Deltakerpokal og varm mat levert av Meny Aksdal.

Pengepremiering til de 3 beste i dame og herreklassen.

Garderobe

Garderobeanlegget tilhørende idrettshallen i Tysværtunet vil være tilgjengelig både før og etter løpet. Disse finner dere nede i gangen like ved svømmehallen.

 

 

 

 

 

 

 

2016 informasjon, ny oppdatering kommer for 2017

Copyright © All Rights Reserved Falkeid IL / Webansvarlig Einar Magne Storhaug

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere

Arrangør